08 sierpnia 2011

POMIDORY,PRZECIRY I PELATI.

Dostałam od znajomego 20 kg pomidorów ,nie pozostało mi nic jak zrobić przecier.To chyba było moje rozwiązanie na brak chęci do wszystkiego.
Sparzyć pomidory przez 2 min.


Przechodzimy do przecierania.
Takim przecierem zalewam wcześniej obrane ze skory pomidory.

Jeśli mamy już wszystkie słoiki gotowe możemy przejść do pasteryzacji.20 min od momentu zagotowania.
A tu już efekt końcowy.Ciekawe ile wybuzuje?

1 komentarz:

  1. uwielbiam takie domowe produkty<3 jeśli lubisz przeglądać modowe blogi zapraszam do mnie:) zachęcam do obserwacji;* http://www.hannnahann.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń

KOMENTARZE MOBILIZUJĄ DO TWORZENIA.NO I JAK MIŁO WAS CZYTAĆ! DZIĘKUJĘ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...